produk

Liyane >>

babagan awake dhewe

apa sing kita lakoni

Fujian Nuomigao Medical Technology Co, Ltd minangka produsen profesional perawatan kesehatan pribadi lan topeng medis, ngunggahake bengkel standar modern, peralatan produksi maju kalebu mesin topeng nganggo otomatis, mesin topeng N95 otomatis.

Liyane >>
sinau luwih lengkap

Miturut kabutuhan sampeyan pribadi, kita bakal menehi sampeyan layanan konsultasi kanthi profesional

Klik Liyane
  • We offer you not only products, but also high-quality solutions and product services

    Kualitas

    Kita nawakake sampeyan ora mung produk, nanging uga solusi lan layanan produk sing berkualitas tinggi

  • Obtain medical device registration certificate, CE certificate and FDA certificate certification

    Sertifikat

    Entuk sertifikat registrasi piranti medis, sertifikat CE lan sertifikasi sertifikat FDA

  • It has established a complete structure system and a wide sales service network, and has established good cooperative relations with many enterprises

    Produsen

    Wis netepake sistem struktur lengkap lan jaringan layanan penjualan sing akeh, lan wis nggawe hubungan koperasi sing apik karo akeh perusahaan

aplikasi

  • 20000000

    Reged Capital

  • 90000000

    Potongan (kapasitas saben wulan)

  • 150

    pelanggan

  • 120

    karyawan

kabar

Aja gupuh! Kapasitas masker wis pulih

Kanthi perkembangan kahanan wabah, konsumsi topeng saya tambah akeh. Saben masker sing luwih diasilake dadi pangayoman kanggo masarakat lan staf medis. Departemen sing kompeten lan perusahaan produksi sing gegandhengan karo balapan wektu. Miturut data paling anyar, tanggal 7 Februari, tingkat resume perusahaan topeng ing saindenging negara nganti 73%.

apa sing kudu kita ngerti babagan topeng cara nganggo topeng? (aja lan)

warnane: kudu tetep ing panggonane kabeh: aja nganti narik nalika sampeyan metu saka kamar, utawa nalika ngobrol karo pasien utawa mung pengin ambegan luwih gampang apa topeng sing pas? miturut jinis prosedur: tingkat perlindungan (rendah, medium utawa dhuwur) kepenak lan pas: potongan irung sing selesa ...
liyane >>

Pengambilan topeng China ing jagad: produksi mask dadi setengah saka ekspor jagad iki

Nalika panjaluk jagad topeng terus mundhak, China saiki bisa dadi deregulasi. Tan Qunhong, manajer umum saka produsen topeng cilik ing China Tengah, ujar manawa dheweke wis ngrampungake pesenan tuku pemerintah China lan saiki dadi ekspor maneh. Ing tambahan ...
liyane >>