produk

Topeng Anak sing Bisa Dispikat

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Jeneng Produk:
Dilumpukake Anak Topeng

Spesifikasi:
15,5 x 9.5cm (± 0.5cm), 50 pcs / kothak

Paket:
50 pcs / kothak , 40 kothak / karton,
Ukuran Carton L x W x H:
52cm x 38cm x 30cm
Carton GW: 7.9kgs
Carton NW: 7.0kgs

Bahan:
Nonwoven, cair diunekake

Aplikasi:
Perlindhungan materi partikel non-lenga, kayata bledug, wedhi, serbuk sari lan sapiturute.

MOQ:
100.000 Potongan

Kahanan Panyimpen:
Suhu kamar

Gesang panyimpenan:
18 wulan

Tanggal produksi:
deleng label paket jero

Batch Ora:
deleng label paket jero

Pandhuan:
Bukak topeng, supaya kulit dadi garing, sisih putih menyang rai, garis irung ing sisih ndhuwur.
Gantung ing kuping ngubengi kuping kanggo nyetel kekuwatan ing kuping kanthi merata.
Nyetel topeng kasebut, nyebarake topeng ing ndhuwur mudhun kanggo nutupi irung lan tutuk.

Manungsa waé:
Tulung nganggo topeng kasebut miturut pandhuan gambar, priksa kencanan topeng lan pasuryan.
Yen topeng kasebut rusak, aja terus nggunakake, disaranake sampeyan langsung ngganti.
Panganggone produk iki dilarang banget nalika turu.
Nalika nggunakake topeng kasebut, aja nganti cedhak karo sumber geni, sumber panas, sing bisa nyebabake bahan bakar utawa cacat;
Ing proses nggunakake topeng, supaya kontak saka tutuk lan irung karo njaba topeng.
Produk iki minangka topeng sing nganggo, aja nggunakake maneh
Sawise nggunakake, tapilake topeng saka jero menyang njaba, lan ikat karo kuping sadurunge bolongan ing tong sampah.
Ora disaranake nggunakake microorganism sing ketat


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita