produk

Topik Perlindhungan Partikulasi (KN95)

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Jeneng produk:
Topik Perlindhungan Partikulasi (KN95)

Jinis:
Topeng sing bisa dipecat

Nomer model:
MP 9011

MOQ:
100.000 Potongan

Komposisi materi:
Katun udara panas sing ora dirajut + nyawiji filter ditiup

Tujuane:
Perlindhungan ambegan saka partikel non-lenga, bledug, wedhi, serbuk sari

Efisiensi Filter:
ndhuwur 95% minangka standar GB2626-2006 KN95

Pandhuan:
1. Mbukak topeng
2. Tahan topeng ing dagu, banjur cekel tali kuping sing lentur ing kuping, atur nganti nganti sampeyan ngrasakake tali.
3. Cubit klip irung ing irung, nganti topeng pas karo pasuryan sampeyan.

Langkah-langkah:
1. Pls nyandhang topeng kaya saben pandhuan, lan priksa sesilia pas lan masker
2. Aja nggunakake topeng sing ora bisa dibuwang nalika bejat.
3. Aja adoh saka panas lan geni. Dheweke bakal nyebabake ubah bentuk topeng.
4. Yen sampeyan kudu ngetrapake nalika nggunakake, mangga metu lan ngindhari bagean njaba ndemek tutuk lan irung
5. Topeng sing ora bisa digunakake iki, ora kanggo digunakake maneh.
6. Pls lempung topeng saka njero menyang njaba, banjur culake menyang tong sampah tartamtu.

Pènget:
Topeng bisa nyaring polutan tartamtu, nanging penyalahgunaan bisa nyebabake penyakit utawa uga mati; bahan sing ana hubungane karo kulit bisa nyebabake reaksi alergi ing sawetara individu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    produk sing gegandhengan