produk

Topeng Kesehatan Disposable

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Jeneng Produk:
Dilumpukake Topeng Kesehatan

Kode:
Topeng warata ora stabil kanthi gelung kuping

Spesifikasi:
Ukuran L (17,5 x 9.5cm)

MOQ:
100.000 Potongan

Paket:
50 pcs / kothak 40 kothak / karton

Ukuran Carton L x W x H:
52cm x 40cm x 37cm

Carton GW:
8.9kg

Carton NW:
7.8kgs

Batch No.
deleng label paket jero

Tanggal produksi:
deleng label paket jero

Urip simpenan:
18 wulan

Registrasi Piranti Medis Nomer / Spesifikasi Produk Ora:
Registrasi Piranti Min 202002140136 (sauntara)

Nomer lisensi produksi:
Produksi Mesin Pengawasan Kedokteran Fujian

Langkah-langkah Processing:
telung lapisan nonwoven - sisihan garis irung - - panyegelan awak topeng lan dipotong - - awak topeng transfer - segel gelung kuping ing awak remukan - ujung rampung --- tes lan inspeksi - bungkus ing polybag-bungkus ing karton.

Paket & Pengiriman:
l FOB Port: Xiamen
l Unit saben karton ekspor: 1
l Wektu timbal: 3-30 dina gumantung saka kualitas tatanan
l Paket ekspor: Carton

Pembayaran & Pangiriman:
l Cara Pembayaran: Advance TT
l Rincian kiriman: ing 3-30 dina sawise konfirmasi pesenan

Keuntungan Kompetitif Utama:
l Pesanan Cilik Ditampa
l Negara Asal
l Formulir E
l Staff Staff
l Sertifikat Internasional
l CE sertifikat
l sertifikat FDA
l Persetujuan Kualitas
l Nyedhiyani layanan OEM


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    produk sing gegandhengan