produk

  • apa sing kudu kita ngerti babagan topeng cara nganggo topeng? (aja lan)

    warnane: kudu tetep ing panggonane kabeh: aja nganti narik nalika sampeyan metu saka kamar, utawa nalika ngobrol karo pasien utawa mung pengin ambegan luwih gampang apa topeng sing pas? miturut jinis prosedur: tingkat perlindungan (rendah, medium utawa dhuwur) kepenak lan pas: potongan irung sing selesa ...
    Waca liyane
  • China’s mask replenishment to the world: Mask production accounts for half of the world’s exports

    Pengambilan topeng China ing jagad: produksi mask dadi setengah saka ekspor jagad iki

    Nalika panjaluk jagad topeng terus mundhak, China saiki bisa dadi deregulasi. Tan Qunhong, manajer umum saka produsen topeng cilik ing China Tengah, ujar manawa dheweke wis ngrampungake pesenan tuku pemerintah China lan saiki dadi ekspor maneh. Ing tambahan ...
    Waca liyane
  • Prevention of respiratory infectious diseases

    Nyegah penyakit infèksi ambegan

    Topeng pelindung minangka salah sawijining artikel pelindung sing efektif kanggo nyegah penyakit infeksi pernapasan, sing nduweni peran penting ing kontrol lan perlindungan virus. Penting banget kanggo nggayuh standar kualitas respirator kanggo njamin kesehatan lan keslametan masarakat. Sawise ana ...
    Waca liyane
  • Don’t panic! Mask capacity is recovering

    Aja gupuh! Kapasitas masker wis pulih

    Kanthi perkembangan kahanan wabah, konsumsi topeng saya tambah akeh. Saben masker sing luwih diasilake dadi pangayoman kanggo masarakat lan staf medis. Departemen sing kompeten lan perusahaan produksi sing gegandhengan karo balapan wektu. Miturut ...
    Waca liyane