kabar

warnane:
kudu tetep ing papan kabeh: aja nganti narik nalika sampeyan metu saka kamar, utawa nalika ngobrol karo pasien utawa mung pengin ambegan luwih gampang.

apa topeng sing pas?
miturut jinis prosedur: level perlindungan (rendah, medium utawa dhuwur)
kepenak lan pas: potongan irung sing nyaman sing tetep ana ing papan lan gampang diatur, nguji pita utawa iket kuping: ora kudu narik utawa nambah tekanan, nanging ora ngeculake lan milih lateks gratis
luwih apik nganggo topeng rata (bakal nutupi kulit luwih saka topeng kon), priksa topeng kasebut bebas fiberglass (filter)
napas: pilih topeng sing gampang kanggo ambegan, amarga iki bakal nyuda papan kelembapan ing jero topeng
Ajar dhewe: sinau maca label nggawe sampeyan topeng kasebut cocog karo standar industri lan priksa manawa sampeyan ngerti.

sampeyan bisa nganggo topeng sedina?
ora, disaranake topeng diganti ing antarane pasien utawa saben 60 menit ing kahanan garing, nggunakake aerosol sing dhuwur utawa yen kelembapan akeh sing dileksanakake, saben 20 menit sadurunge ngeculake kapasitas panyaring. mikir babagan pirang-pirang bakteri sing bakal berkembang ing topeng sampeyan, yen nganggo topeng sing padha sedina. iki bisa uga nyebabake gangguan kulit utawa wabah. kabeh topeng duwe wektu urip sing winates padha.

apa topeng kuping bakal nglindhungi aku saka tuberkolosis?
ora. Topeng khusus dibutuhake kanggo sawetara aplikasi (tuberkolosis, laser plume…)

apa topeng atomo ngemot latek?
ora, kabeh topeng atomo gratis latek.

nopo mas mas sampeyan duwe pleksing shingle?
kanggo nyegah cairan banyu sing bakal nambah risiko nembus cairan.

apa sisih berwarna mlebu jero utawa njaba?
sisih berwarna terus maju ing njaba (adoh saka rai). puteran kuping di sonicated ing njero topeng.

apa level minimal bfe kanggo topeng prosedur?
tingkat bfe minimal yaiku 98% ing 3 mikron.


Wektu kirim: Apr-02-2020